Het eerste elftal krijgt vorm voor het komende seizoen

Tijdens het trainingskamp in Benidorm hebben Jeffrey Pfoster en Herman Jansen met alle spelers individueel gesproken over het nieuwe seizoen. Na terugkeer uit Spanje heeft onze Technische Commissie ook individuele gesprekken met alle spelers gevoerd.

Met de volgende spelers is de Technische Commissie tot akkoord gekomen dat zij ook in het nieuwe seizoen voor FC Breukelen zullen uitkomen: Nick Turksma, Hans Kabalt, Nino Scheenhart, Andre Morgan, Marc van Rees, Mark Rutgers, Ӧmer Ӧczelik, Daniel Kops en Mark Simons.

Van de andere spelers verwachten wij binnenkort uitsluitsel of moeten er nog afrondende gesprekken mee gevoerd worden.

Tijdens de TC vergadering van 22 februari 2016 met de technisch staf van het 1e, 2e elftal en A1-junioren is besloten dat de volgende spelers aan het begin van de komende seizoen de eerste 6 weken met de A-selectie drie keer per week zullen meetrainen:

Cavit Yavuz, Zaid el Jaloulli, Jantijn Augustin, Bob van Tricht, Dave Hensbergen en Jesse van Riet.

Na afloop van deze trainingsstage wordt door de technische staf geëvalueerd. Aan de hand van deze evaluatie wordt bepaald welke spelers uiteindelijk in aanmerking komen voor de A-selectie.

Ondertussen zijn wij ook druk bezig met nieuwe spelers voor het komende seizoen. Wij zullen gericht naar nieuwe spelers kijken en eventueel aantrekken. Dit alles is natuurlijk afhankelijk van het wel dan niet aanblijven van onze huidige A-selectie spelers.

Bij nieuwe ontwikkelingen zullen wij u op de hoogte houden via de website.