De F6 wordt ondanks nederlaag steeds meer een eenheid

f6
asuvv
Ondanks een 0-7 nederlaag tegen UVV F9 mogen de spelers van de F6 best trots zijn op de manier dat ze tegenstand hebben gegeven aan deze goede tegenstander.

In de eerste helft, met wind tegen, werd door goed verdedigen heel lang stand gehouden. Door enkele goeie reddingen van Douwe en de hulp van zijn verdedigers, Thijs, Lars, Sebastiaan, Lars, Kees en Pedro bleef het lang 0-0. Zelfs de aanval met Roel, Sebbe en Jurre kwamen een paar keer vlak bij het doel van UVV. Aan het eind van de eerste helft kregen de jongens, door de vermoeidheid van het vele lopen, de bal even niet meer weg bij het doel en kon UVV met wat geluk snel uitlopen naar 4-0.

FCBREUKELEN-F6-UVV

In de 2e helft met Thijs op het doel ging het met het team nog beter als in de eerste helft, met wind mee was de F6 een aantal keren dicht bij een doelpunt. UVV is echter een heel goed team en had ook behoorlijk wat kansen om verder uit te lopen. Ondanks een hoop geweldige reddingen van Thijs gebeurde dit aan het einde van de tweede helft dan toch en werd het uiteindelijk 0-7.

Zo kunnen spelers, begeleiding en ouders eigenlijk heel tevreden zijn over de F6 ondanks een verloren wedstrijd, ga zo door jongens.