Eerste elftal gaat jeugdafdeling ondersteunen

Keeper Nick Turksma die aanstormende keeperstalenten uit de F keeperstraining geeft, Daniël Kops die op zaterdagochtend een e-team begeleid en fluit of Marc van Rees die onze 10-jarige toppers leert hoe je een vlammende linker in stelling moet brengen. Het zijn voorbeelden van zaken die we de aankomende periode zomaar op onze Breukelse velden kunnen zien. De spelersraad van het eerste heeft namelijk aangeboden om onze jeugdafdeling te ondersteunen met trainingen, wedstrijdbegeleiding en het fluiten van een jeugdwedstrijd.

Gedurende de rest van het seizoen zullen iedere week 2 spelers van het eerste zich gaan inzetten voor het jeugdvoetbal binnen FC Breukelen en dat vinden we als jeugdcommissie heel goed nieuws. Niet alleen kunnen we de extra inzet heel goed gebruiken bij en rond onze jeugdteams. Het is vooral superleuk voor onze pupillen en junioren, oftewel de toppers van de toekomst, die nu kunnen trainen en worden begeleid door de Breukelse helden van nu uit het eerste.

Zoals gezegd kunnen we iedere week rekenen op de ondersteuning van 2 spelers die in overleg met hoofdcoördinator jeugd Jan Schaar met elkaar vast zullen stellen welke teams er in die week aan de beurt zijn.

We zijn ontzettend blij met dit topinitiatief van de selectie en wensen de spelers van 1 en vooral ook onze jeugdspelers heel veel plezier de aankomende tijd!