D2 doet in regenachtig weer goede zaken

d2
altius
Ondanks dat veel wedstrijden afgelast waren, in verband met de hoeveelheid regenwater, ging de wedstrijd tegen het team van Altius D2 door op veld 2, waar de supporters nog enigszins beschut konden staan onder een afdakje. Vanaf de aftrap gingen onze jongens gelijk in de aanval en zette de tegenstander onder druk. Dit zorgde voor de eerste treffer in de wedstrijd 1 – 0.

Breukelen bleef aandringen en het spel speelde zich dan ook voornamelijk af op de helft van de tegenstander.  Er kwamen wat kansen uit voort, maar deze werden niet benut. Vanuit een counter van Altius gaven onze jongens een corner weg. Deze kregen ze niet weg en resulteerde in een treffer van Altius, 1 – 1. De jongens lieten zich niet uit het veld slaan door het tegendoelpunt en bleven aandringen. Kansen volgden en net voor het rustsignaal kregen ze loon naar werken en werd de 2 – 1 binnengeschoten.

Na rust ging de D2 verder waar ze gestopt waren in de eerste helft. De tegenstander werd goed onder druk gezet. Goede combinaties zorgden voor mooie aanvallen gevolgd door de nodige doelpunten. Het werd een waar doelpuntenfestijn 3 – 1, 4 – 1 en 5 – 1. Er zat geen maat op onze jongens die maar door bleven gaan. Uiteindelijk werden de 6 -1 en 7 – 1 ook nog binnengeschoten.

De D2 heeft wederom een mooie teamprestatie neergezet. De supporters die het vieze weer getrotseerd hadden, kregen een mooie wedstrijd voorgeschoteld.