C2 doet zichzelf tekort

c2
viod_400x400
Zaterdag 30 januari half 1. De regen stopt en de scheidsrechter geeft het fluitsignaal voor de 1e wedstrijd van de C2 in de voorjaarscompetitie. Tegenstander is VIOD C1 (vooruitgang is ons doel) uit Tienhoven.

Vooruitgang kon de tegenstander van de C2 de eerste helft wel vergeten. Onze jongens begonnen sterk aan de wedstrijd. De eerste helft hadden onze jongens een groot veldoverwicht. Het overgrote deel vond plaats op de helft van VIOD. De 1-0 kon eigenlijk niet uitblijven. Er werd goed gevoetbald. Leuke combinaties werden er op de grasmat gelegd. Uit een van de aanvallen scoorde Dani de 1-0. Met wat meer geluk en ook eerder de keuze maken om op het doel te schieten in plaats van toch nog even weer een tegenstander te willen passeren had de score hoger kunnen uitvallen.

Uit een van de schaarse tegenaanvallen wist VIOD kort na de treffer van Dani de gelijkmaker te scoren; 1-1. Dit was tevens de ruststand.

Na de pauze werd de strijd gelijkwaardiger. Het spel golfde heen en weer. Onze jongens misten de stootkracht om de tweede een treffer te maken. De tegenstander was daarentegen veel effectiever. Uit de weinige kansen die ze kregen wisten ze in totaal nog 3 keer te scoren. Met een 1-4 nederlaag gingen onze jongens richting de kleedkamer.

Aankomend weekend hebben onze jongens een rustdag. Zaterdag 13 februari staat de uitwedstrijd tegen De Vecht C1 uit Loenen op het programma.