D2 start tweede helft van het seizoen zeer goed

vv-uno
d2
Gisteren stond de wedstrijd tegen de vv UNO D3 uit Hoofddorp op het programma. Daar, voor sommige na wat zoeken, aangekomen had de tegenstander nog niet voldoende spelers en daardoor zou de wedstrijd iets later starten. Vanaf de zijlijn werden er enkele vraagtekens gezet bij de leeftijd van de tegenstander, daar er een behoorlijk aantal waren die een kop groter waren dan onze jongens. De trainer en coach spraken de jongens toe en gaven aan dat ze nu het geleerde in de praktijk konden brengen.

Zoals we in meer wedstrijden gezien hebben in de eerste competitiehelft moesten onze jongens “wakker” worden. Dit gebeurde, helaas, net te iets te laat en we stonden al vrij snel achter 1 – 0.  Onze jongens begonnen steeds beter te spelen en we zagen snel wat kansen komen.  Ondanks wat merkwaardige beslissingen van de scheidsrechter gaven onze jongens niet op en dat resulteerde in een terechte gelijkmaker 1 -1. Fel gingen onze jongens door en het spel speelde zich in het tweede gedeelte van de eerste helft alleen nog maar af op de helft van UNO. Elke afvallende bal werd opgevangen en vervolgens via een mooie  en degelijke opbouw omgezet in goede kansen. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de 1 – 2 voor rust nog gescoord werd.

De tweede helft ging verder waar de eerste helft gestopt was en werd het 1 – 3. Breukelen bleef kansen krijgen en er belandde enkele ballen op de paal, lat of net over. Uiteindelijk wisten ze de 1 – 4 achter de keeper van UNO te werken. Het leek gespeeld, maar de spanning kwam toch nog even terug toen UNO vanuit het niets de 2 – 4 binnenschoot en druk begon te zetten. Bij Breukelen was de focus even weg en dat zorgde voor een laatste spannende 5 minuten. Onze jongens gaven niets meer weg en de terechte uitslag was dan ook 2 – 4 voor de D2 van FC Breukelen. Goed gedaan jongens een mooie wedstrijd. Natuurlijk was dit ook het werk van de trainers/coaches.