Oliebollenactie 2015 FC Breukelen geslaagd

Na het treffen van de voorbereidingen zijn we op donderdag 26 november rond de klok van 13.00 uur met bakken begonnen. Na de hele nacht te hebben doorgewerkt ging de laatste bol de olie in rond de klok van half acht. Iets meer dan 10.000 oliebollen zijn er gebakken, hetgeen ruim € 3.500,– netto heeft opgeleverd.

Bijna 1.000  oliebollen konden via sponsoring beschikbaar gesteld worden aan de bewoners en medewerkers van zorgcentrum Overdorp, zorgcentrum de Aa, dagopvang de Twijg en de klanten van de Voedselbank Breukelen.

De eerste oliebollen zijn middels sponsoring aan goede doelen verkocht. Een deel van de verkoop van onze overheerlijke oliebollen heeft plaatsgevonden op de vrijdagmiddag bij de verkooppunten op de Kerkbrink (weekmarkt), het Atrium en voor bij de Jumbo. Het restant van de ruim 10.000 oliebollen moesten s’middags nog aan de man worden gebracht door de jeugdafdeling, uiteraard met de onontbeerlijke steun en hulp van leiders en ouders van de jeugdleden.

De organisatie van de jeugdverkoop liet de laatste paar jaar nogal wat te wensen over, doch is dit jaar goed opgepakt door de evenementencommissie en ik kan niet anders dan dik en dik tevreden zijn met de wijze van organisatie en verkoop waarop dit heeft plaatsgevonden. Bij deze spreek ik dan ook de hoop uit dat het in 2016 weer op dezelfde wijze en door dezelfde personen georganiseerd kan worden.

Ik ben al jaren trots op mijn bak- en inpakploeg en kraamverkoop, doch kan nu ook super trots zijn op de mensen die de middag- en avondverkoop in zulke goede banen hebben geleid, hetgeen tot gevolg had van totale uitverkoop reeds aan het begin van de avond.

Hartelijk dank aan al diegenen die aan deze actie hebben meegewerkt en tot de Oliebollenactie 2016 die waarschijnlijk op 24 en 25 november 2016 zal plaatsvinden.

Namens bak- en inpakploeg,