Wennen en winnen voor C4

c4
dhsc
C4 was afgelopen zaterdag eigenlijk C3,75 want we hadden nogal wat leenspelers te leen uit de C3. En dat was zichtbaar even wennen in de eerste helft van de eerste helft. We zijn regelmatig op de helft van de tegenstander, maar dat geldt ook voor de Utrechters uit de wijk Ondiep. Omdat het even zoeken is naar ieders plaats lopen er regelmatig een paar tegenstanders vrij, wat dan toch resulteert in een 0-1 achterstand.

Maar dan begint het langzaam te draaien. We weten elkaar steeds beter te vinden en de aanvallen worden gevaarlijker en talrijker. Een puntertje van Nick levert het eerste doelpunt op en we staan weer gelijk als we gaan rusten.

Vanaf de tweede helft gaat het alleen maar beter. Er is spirit en strijdlust. Niet in de laatste plaats van keeper Bram die het in de tweede helft in het veld gaat proberen. Het is opnieuw Nick die goed doorzet en de score op 2-1 brengt. Als DHSC nog eenmaal gelijk maakt is het genoeg en gaat het gas er definitief op. Mohammed scoort uit een corner, Bram pegelt de vierde erin en Mohammed scoort zijn tweede. Zo’n beetje in het eindsignaal kopt Mart nog 6-2 binnen. De tegenstander stuk gespeeld. Wij drie punten.

Het was denk ik de beste wedstrijd tot nu toe. En zo staan we ineens weer in het linker-rijtje.