C4 up en down in veelbewogen weekend

pvc
c4
Het was een veelbewogen weekend. Het Nederlands Elftal wint eindelijk weer eens een wedstrijdje. Barney verliest de halve finale. Van Gerwen wint alsnog de hele. Parijs verliest z’n onbevangenheid. Waarmee de cirkelende helikopter boven het veld van het Utrechtse PVC menig toeschouwer naar Twitter doet grijpen. Terwijl het misschien “gewoon” een routine verkeerscontrole was.

Op het veld speelt onze C4 net zo veelbewogen. Met vlagen goed. Zodat we op een 0-1 voorsprong komen. Met vlagen slecht. Zodat we een paar minuten later alweer met 4-1 achter staan. Waarbij die vlagen ook slaan op de wind die straf in onze gezichten slaat. In de tweede helft komen we regelmatig tot goede kansen maar scoren uiteindelijk maar tweemaal. PVC is - zelfs met tegenwind  - stukken efficiënter en komt uiteindelijk tot 9. Dat wordt dus volop trainen in het afronden op doel (met bijvoorbeeld 15 push-ups op de middenstip als je mist ;).

Het was een veelbewogen weekend. Maar het beste nieuws was zonder twijfel dat doelman Tim sinds maandag uit het ziekenhuis is en z’n herstel thuis mag voortzetten. Sluiten we dit weekend toch nog blij af.