E3 Zaterdag achteraf Kampioen

e3
SV_Nieuw_Sloten_logo
Afgelopen Zaterdag was het dan zover. De opdracht was duidelijk, winnen van Nieuw-Sloten. En dan afwachten wat DCG zou doen, deze wedstrijd werd later gespeeld. Op papier zou alleen DCG nog gelijk in punten kunnen komen. Maar moet dan nog een doelsaldo verschil van 76, in 2 wedstrijden zien goed te maken.

Nadat aanvoerder William, het sein gaf dat de spelers klaar waren op het gras van veld 1, begon de E3 stroef. Balletje te kort, te hard, niet in de voeten etc. Gras is toch duidelijk anders dan kunstgras. En hadden de mannen de tijd nodig om opgang te komen. Of waren het misschien toch nog zenuwen voor de komst van de Sint?

Ook de tegenstander was niet van plan, om zich te laten wegspelen door de koploper. En bood goed weerstand. Na 10 minuten, werd het uiteindelijk toch 1-0, nadat we al de nodige kansen om zeep hadden geholpen. Bij het fluitsignaal voor de rust stond het uiteindelijk 3-0.

Tweede helft, gaf het beeld wat we de hele competitie al zien. E3 was de tegenstander de baas, en bouwde de score verder uit. Bij het eindsignaal stond er 7-0 op het scorebord. Dit betekende de 9de overwinning oprij, met een doelsaldo van 97 voor en 3 tegen. Dit resultaat is mede te danken aan het harde werken, en trainen van de spelers. Daarvoor complimenten van de trainers/leiders.

Toen later op de dag bleek, dat DCG een punt had verspeeld. Was het kampioenschap een feit. Ondanks dat er nog 2 wedstrijden zijn te spelen in de competitie. Iedereen was toen al thuis, zodat we dit niet konden vieren. We gaan dit natuurlijk nog wel vieren, en doen dit op 28 november. Jammer genoeg een uitwedstrijd, maar iedereen is welkom om erbij te zijn!

Mooi resultaat voor onze jongens. En laten we hopen dat ze in de voorjaarscompetitie, hun voetbalkunsten een paar klassen hoger kunnen vertonen.