C2 Zonde Zonde

osm75twitter
c2
Dat waren de woorden van de supporters van de C2 na de verloren wedstrijd tegen OSM C2. Een nipte nederlaag was het resultaat na 70 minuten voetbal. Bijna iedereen was er van overtuigd dat deze tegenstander te verslaan was. Maar ook nu gingen de jongens van de C2 met lege handen naar Breukelen en de punten lieten ze achter in Maarssen.

Het leek bij de rust zo mooi. Een 1-0 voorsprong. Milan was onderuit gehaald in het strafschop gebied. De scheidsrechter gaf zonder enige aarzeling een strafschop. Vanaf 11 meter wist Daan de Graaf te scoren. Tot aan de strafschop ging het spel redelijk gelijk op. OSM was alleen wat feller in de duels waardoor ze wel wat meer mogelijkheden kregen, maar keeper Daan was de eerste helt niet te passeren.

De supporters hadden gehoopt dat na de 1-0 de ruggen van onze jongens extra ‘gerecht’ zouden worden en dat ze alles uit de kast zouden halen om deze wedstrijd winnend over de streep te brengen (was de strijdlust en inzet net zo geweest als een aantal weken terug tegen UVV, dan was dit volgens jullie verslaggever zeker gelukt).

De wil was er zeker wel in de hoofden van de jongens, maar het was helaas niet te zien in de uitvoering op het veld. Of werkte de voorsprong juist verlammend op onze jongens? OSM bleef merendeel van de duels om de bal winnen. Toch werd de rust met een voorsprong bereikt.

In de tweede helft  veranderde er niet veel in het spelbeeld. Veel kansen/mogelijkheden kregen onze jongens niet. Twee kansjes in totaal. OSM wist in de tweede helft wel te scoren. Twee keer. Na 70 minuten stond er 2-1 op het scorebord.

Volgende week (14 november) staat de lastige uitwedstrijd tegen FC Breukelen C1 op het programma. Met de strijdlust zoals getoond tegen UVV kunnen we het de tegenstander behoorlijk moeilijk maken en wie weet zit er een mooie stunt in.