C2 behaalt twee keer een score van 100%

c2
pvcv
Afgelopen zaterdag hebben onze jongens van de C2  een score van 100% gehaald. Niet 1 keer maar zelfs 2 keer. Ik denk dat dit een unieke prestatie is.

De eerste 100% score is gehaald uit het benutten van ‘echte’  kansen. In de wedstrijd tegen PVCV  zijn alle ‘echte’  kansen door onze jongens van de  C2 benut. Dat het achteraf gezien niet tot een overwinning heeft geleid is enorm jammer.

Onze jongens begonnen niet goed aan de wedstrijd. Ondanks dat de wintertijd een week geleden al ingegaan was, waren onze jongens nog niet wakker toen ze aan de wedstrijd begonnen. De wekker liep naar een paar minuten af. De wekker was deze keer een bal, die na enkele minuten al tegen het net lag; 0-1.

Na dit doelpunt begon de wedstrijd pas echt. Er werd weer gestreden om de bal en er werd af en toe weer goed gecombineerd. Tot echte kansen leidde dit niet. PVCV wist wel voor de tweede keer te scoren. Een mooi en goed schot was onhoudbaar voor Daan; 0-2.

Onze jongens kregen wel enkele hoekschoppen, maar daaruit ontstonden jammer genoeg geen kansen. Uit een counter na een van deze hoekschoppen wist PVCV wel hun derde te scoren; 0-3.

Kort voor rust trapte Daan (keeper) de bal ver nar voren. De bal ging over de laatste man van PVCV heen en Milan kon alleen op de keeper af gaan. Met een mooi schot wist hij de keeper te passeren; 1-3. Na deze treffer was het meteen rust.

De tweede helft had precies hetzelfde scoreverloop als de eerste helft. Weer 1-3.

PVCV wist ook in de tweede helft 3 keer te scoren. Bij de stand 1-6 wisten onze jongens toch nog een tweede treffer te maken. Milan maakte een mooie actie in het 16 meter gebied van de tegenstander. Hij zag Lucas vrij staan. Deze kreeg de bal en schoot de bal keurig tussen de palen. Hij maakte hierbij wel gebruik van de binnenkant van de paal.

Meteen na deze treffer besloot de goed leidende scheidsrechter dat de 70 minuten erop zaten.

Uiteindelijk ging de wedstrijd dus met 2-6 verloren. Maar het feit dat beide ‘echte’ kansen wel benut zijn geeft hopelijk de jongens van de C2 moed. Als dit de volgende wedstrijd ook gebeurd, maar dan bij meer ‘echte’ kansen dan komt de eerste overwinning van deze competitie steeds dichterbij.

U zult zich afvragen wat nu de tweede 100% score is voor de C2.

De doelpunten voor is met 100% gestegen.

Leuke uitdaging voor de volgende wedstrijd om de doelpunten voor weer met 100% te laten stijgen.