C2 verliest ook 2e wedstrijd in bekercompetitie

tgooi
c2
Woensdagavond 9 september reisden de jongens van onze C2 met vele supporters af richting Hilversum om de strijd aan te gaan tegen ’t Gooi C1. Zonder Damian, maar met Jim. Er is een keeperswissel geweest: Bram en Daan zijn van elftal gewisseld. Dus Daan mocht deze avond proberen zijn doel ‘schoon’ te houden.

De wedstrijd begon van Breukelen zijde goed. Er werd fel gestoord en er ontstonden ook leuke combinaties. Goed om te zien en dat gaf de supporters moed. Dit kon wel eens een mooie avond worden waarin de 3 punten mee zouden gaan naar Breukelen. Dit gevoel werd nog versterkt door een mooie treffer van Wouter. Na een mooie actie van Milan kreeg Wouter de bal voor  zijn voeten. Hij kon de bal eerst nog even voor zijn goede voet leggen om vervolgens mooi af te ronden; 0-1.

Helaas bleef deze stand niet lang op het scorebord. Binnen 5 minuten na de openingstreffer had ’t Gooi de stand recht getrokken; 1-1

Onze jongens wisten deze stand niet vast te houden tot aan de rust. Er werd voor de rust nog twee keer gescoord door ’t Gooi. De ruststand was 3-1. Met een beetje geluk had het 3-2 gestaan, want uit een corner kwam de bal rechtstreeks tegen de paal. Had de bal er voor gekozen om de ‘bocht’15 cm later te maken had hij tussen de palen gelegen. Jammer genoeg telt ‘als’ niet in het voetbal.

Was dit wel het geval geweest dan hadden onze jongens in de 2e helft  zeker twee doelpunten gemaakt. Twee keer alleen voor de keeper. De eerste keer ging de bal over het doel en de tweede keer waren de armen van de keeper te lang. (als de bal niet over was gegaan en als de keeper geen lange armen had gehad, dan had het 3-3 gestaan).

Zoals het zo vaak gaat in het voetbal, wanneer er aan de ene kant niet gescoord wordt gebeurd het wel aan de andere kant. Ook in dit geval. ’t Gooi wist nog een keer te scoren; 4-1.

Ondanks deze achterstand moet het team wel een compliment gegeven worden, want de strijdlust bleef aanwezig.

Een smet op deze wedstrijd was het gegeven dat onze keeper 3 minuten voor het einde van de wedstrijd door de scheidsrechter naar de kleedkamer werd gestuurd.

Lucas nam de laatste 3 minuten de plaats in tussen de palen.

Afgelopen zaterdag 12 september was de eerste competitiewedstrijd tegen SVM. Deze werd met 7-0 verloren.