Stroef FC Breukelen 2 behaalt eerste punt

2e
demerinos
In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen werd een teleurstellend gelijkspel behaald tegen het gepromoveerde Merinos 2. Met name de eerste helft was van een belabberd niveau met veel misverstanden en foute passes. De vele mutaties ten opzichte van de week ervoor zorgde voor een minder ingespeeld team.

De opknapbeurt van de kleedkamers is in de rust nog noodzakelijker geworden; want tijdens de eerste donderspeech van het seizoen scheurde het voegwerk, kraakte het houtwerk en trilde de ramen in de sponningen. Sprankelend werd het niet, maar Breukelen trok wel het initiatief naar zich toe, drukte de tegenstander steeds verder naar achteren, maar bleef moeite houden met de hardwerkende en spelonderbrekende activiteiten van de ploeg uit Veenendaal. Breukelen kreeg via één van de weinig wel vloeiende aanvallen nog een 100% kans maar de actieve Oussama Ouhadou schoot, vrijgespeeld voor de keeper, de bal hard over.

Verdedigend gaf Breukelen ook deze wedstrijd weer weinig weg en hierop kan men verder bouwen, aanvallend is er power voldoende, men is nog niet volledig ingespeeld maar liet zien met een meer opportunistische speelwijze ook dreigend te kunnen zijn.

Aanstaande zaterdag wederom een thuiswedstrijd tegen koploper Argon 2. Een pittig potje dus. Aanvang 12.30 uur.