E3 schiet er een dozijn in

pvc
e3
Na afgelopen week, de eerste trainingen te hebben gehad, was het zaterdag tijd voor de eerste echte wedstrijd. Om 10 uur, moest er op het Marco van Basten sportpark worden gespeeld tegen PVC uit Utrecht.

In deze bekerwedstrijd, gingen de spelers van de E3 gelijk voortvarend van start. Want binnen 5 minuten had William al een hattrick gescoord, misschien wel de snelste in de clubhistorie van FC Breukelen. Uiteraard kwam dit tot stand door goed overspelen, en de gretigheid waarmee het team speelde.

De tegenstander was door deze snelle achterstand al behoorlijk uit het veld geslagen. Met rust stond er al 0-6 op het scorebord. Na rust ging men goed verder. PVC kwam er niet meer aan te pas, en zelfs onze keeper Quint kwam bijna nog tot scoren.

Einduitslag: het werd 0-12. 4x William- 3x Dirk- 2x Tristan- 1x Nick- 1x Tim en een eigen doelpunt. Het spel van het team, zo in deze eerste wedstrijd, heeft de leiders, en ook de ouders aangenaam verrast. Heel goed gedaan ! Op naar de volgende wedstrijd.