Bekerwinst geeft FC Breukelen 2 uitzicht op de volgende ronde

2
fc aalsmeer
Door thuis met 3-2 te winnen van FC Aalsmeer 2 blijft men samen met Zuidvogels 2 koploper in de poule. Alleen de nummer 1 van de poule gaat door naar de volgende ronde. Aanstaande zaterdag valt deze beslissing als de ploegen de laatste wedstrijd spelen.

Terug naar de wedstrijd tegen Aalsmeer. Breukelen opende goed, nam het initiatief, en kwam via doelpunten van de sterk spelende David Rommey, Sven van Vuuren en Anouar El Hasani al snel op 3 goals. Aalsmeer bood echter goed tegenstand en kwam voor rust op 3-1 uit een cornerbal. Na de rust leek Breukelen de wedstrijd te gaan beslissen maar diverse grote kansen bleven onbenut.

Toen Aalsmeer 10 minuten voor tijd op 3-2 kwam via een schitterende vrije trap werd het nog even spannend maar onder leiding van een sterke Nino Scheenhart en Toni Emmelkamp werd de overwinning veiliggesteld. Zaterdag om 12.30 uur de laatste thuiswedstrijd in de poule tegen AFC 2, met coryfeeën als Ronald de Boer en Danny Landzaat in de gelederen. Bij winst maakt men een goede kans om door te bekeren.