Onbevredigende uitkomst van de competitie

2014-09-03_JonathanRamaker
Niemand had kunnen bevroeden dat de uitkomst van de competitie voor ons eerste elftal op zo’n deceptie zou uitlopen. Het bij de KNVB hoog in het vaandel staande adagium ‘sportiviteit en respect’ is ver te zoeken. Helaas is de KNVB doof voor alle verzoeken om opheldering.

Het bestuur van FC Breukelen heeft samen met SDC Putten, DFS, Jodan Boys en NSC alle mogelijkheden gebruikt om de KNVB zover te krijgen dat gerechtigheid zou geschieden en de ontstane onsportieve situatie zou worden beëindigd. Het laatste dat de KNVB wil, is dat straks alle door de tuchtcommissie opgelegde straffen worden aangevochten. Helaas ziet de KNVB het anders en geeft daarbij een zeer onacceptabele reactie waar wij het mee moeten doen.

We begrijpen heel goed dat het ook voor de supporters en leden een onbevredigend einde is. Laten we de twee komende wedstrijden tegen Rijsoord en Eemdijk pal achter onze club staan en hopen dat we een sportieve revanche nemen op de door de KNVB gecreëerde - voor FC Breukelen onverdiende - situatie.

Jonathan Ramaker, voorzitter FC Breukelen