Eerste herkansing tegen 'De Kraaien'

Rijsoord
1e
FC Breukelen 1 reist zaterdag naar Ridderkerk om het in de p/d-nacompetitie op te nemen tegen zaterdageersteklasser v.v. Rijsoord. Rijsoord eindigde dit seizoen als vierde in 1C en is de vervangende periodewinnaar voor kampioen Heinenoord dat ook de titel in periode 2 binnenhaalde.

De ploeg van Rijsoord-coach Gijs Zwaan ging afgelopen zaterdag onderuit in het eerste nacompetitietreffen met Eemdijk; in Bunschoten-Spakenburg werd het 1-0. De website van v.v. Rijsoord heeft nu al weinig geloof meer in de overlevingskansen van ‘De Kraaien’ en is van mening dat de uiteindelijke strijd tussen Eemdijk en FC Breukelen zal gaan. Dat lijkt ons allemaal erg voorbarig, maar wie weet is deze tone of voice een listige valstrik. Zeker is dat Rijsoord zaterdag volle bak zal gaan.

FC Breukelen 1 moet zich snel zien op te richten van de domper op de laatste speeldag: de memorabele en nu al historische slotdag in de hoofdklasse A. De ploeg van Cor ten Bosch speelde uitermate verdienstelijk bij s.v. Huizen 1, nam door prachtige doelpunten van Deen van Embricqs en Daniël Kops een 0-2 voorsprong, vernam echter dat alle concurrenten er beter voor stonden, zag Huizen vervolgens met twee late goals langszij komen en bleef achter met een enorme kater.

Genoeg getreurd nu. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. De wedstrijd in Ridderkerk begint om 14.30 uur.