F1 sluit seizoen af met (bijna) 2x hattrick

f1
maarssen
Met dikke, dreigende wolken begon de F1 aan zijn laatste seizoenswedstrijd tegen Maarssen F4. De mannen deden geheel op eigen initiatief de warming-up. Door het wit van de tegenstander speelden onze jongens in het nationale oranje. Finnemans moesten we (door vakantie) helaas missen. Coach Hans was maandag aan zijn knie geopereerd en werd door onze verzorgster in luxe fauteuil aan de zijlijn gepositioneerd.

De eerste tien minuten van de wedstrijd ging het spel op en neer (bekende zeemansspel) Ook werd een nieuw fenomeen geïntroduceerd: wind schieten (óver i.p.v. tegen de bal schoppen) Na een aantal afstandsschoten opende Presley met een pegel van afstand de openingsscore. Kort daarna werd Presley weer in scoringspositie gebracht door een assist van onze goalkeeper Jonathan, de 2-0 stond op het bord. In een volgende aanval liet Levi “The Levi” zien. Wij hadden deze move nog niet eerder gezien (vandaar geen YouTube beelden en de koppeling met zijn eigen naam). Hij passeerde met een hak, draai beweging de tegenstander. Jammer genoeg kwam er geen goal uit. Onze verdedigers Jip, Samuel, Rogier en Dano waren goed op sjouw en haalden de tegenstanders steeds van hun scoringspositie. Een mooie aanval door Deylano die Presley zijn hattrick gunde en met 3-0 werd de rust in gegaan.

Na de limobreak en sportieve wissel van Presley (op verzoek van de tegenstander) was het Maarssen die met pressievoetbal kwam en al vlot hun eerste goal maakten en een tweede hing in de lucht. Het was Quinten die voorin op eigen kracht de bal veroverde en ’m knap langs de keeper schoot, deze 4-1 kwam op een cruciaal moment. In een kort power-playmoment wist Maarssen uit een mooie aanval (onhoudbaar) 4-2 te maken. Hongerige Levi raakte de paal en Presley tikte ’m aan de goede kant tegen het net. Met de 5-2 in the pocket kon de winst ons niet meer ontgaan. Het was Quinten die nog twee keer wist te scoren en daarmee de tweede (bijna)hattrick maakte. Een goed gespeelde wedstrijd met een mooie uitslag: 7-2. We zijn trots op de inzet en de vorderingen van onze jongens. Namens alle ouders bedanken wij de trainers, Dave Hoefsloot en Maikel de Leeuw. Hun energie heeft onze jongens afgelopen seizoen een hoop (plezier) gebracht.