Nooit opgeven

csw
f7 (vsv)
Na een vroeg ontbijtje mocht de F7 vandaag aantreden tegen de ongeslagen F8 van CSW te Wilnis. De warming-up was al gedaan toen we bij het veld aankwamen (veld 14 voor het gevoel). De jongens van CSW waren aardig groot en begonnen sterk, wat resulteerde in een snelle 3-0 achterstand. FC Breukelen bleef zoeken naar een goaltje en die kwam er dan ook via Mauro. CSW gaf wederom gas en scoorde nog twee keer, zodat we met een 5-1 achterstand de rust ingingen.

Tijdens de rust kregen onze bikkels een peptalk en een (wonder)drankje. Keepster Sam ging nu achterin spelen samen met de ‘geleende’ Renzo van de mini-F en CSW werd weggeblazen. Via een paar mooie counters stond het al snel 5-4 door twe keer Mauro en één keer Jurre die keihard werkte voorin en slim scoorde. Onze kanjers gingen er nu echt in geloven met de twee Larssen bikkelend op het middenveld.

Djeziamo hield als keeper veel tegen en creëerde met zijn verre uittrappen veel gevaar voorin alwaar Max hele mooie voorzetten gaf. Helaas kon CSW na een solo 6-4 aantekenen maar nog geen minuut later scoorde Mauro 6-5. Het werden nog een paar laatste spannende minuten. De leeuwen van de F7 probeerden nog de 6-6 te maken, maar helaas lukte dit net niet. Zo zie je maar dat je nooit moet opgeven bij achterstand en kan een nederlaag zelfs voelen als een overwinning! We zijn trots op onze spelers met dank aan Renzo met zijn verwoestende linkerpootje voor je hulp.

PS De penalty’s wonnen wij met 6-5.