FC Breukelen gelukkigste in krampwedstrijd

1e
sdcputten
Niet eens zo akelige weersomstandigheden (wel een harde wind tegen in de eerste helft) en een hoofdklasser onwaardig hoofdveld: ze leverden FC Breukelen 1 uiteindelijk toch drie punten op tegen SDC Putten 1 in een krampwedstrijd van de eerste orde.

Waar de toeschouwers van beide kampen met afgrijzen het geploeter van hun favorieten aanschouwden (volgens velen het beroerdste optreden dit seizoen), vond FC Breukelen-invaller Deen van Embricqs ineens het de hoogste tijd voor een lichtpuntje en tekende na een vlot lopende aanval zomaar 1-0 aan. Daar bleef het echter bij en het hielp FC Breukelen jammer genoeg geen pepernoot vooruit. De ploeg blijft namelijk tiende, terwijl SDC Putten een plaatsje zakte naar plek zes.

SONY DSC
Mark Simons (links) moest het treffen met Ajax 2 laten schieten en startte vandaag zeer verdienstelijk in de basis van FC Breukelen 1.(Foto: Nico van Stroe)__

Grote winnaar van het weekend is NSC dat koploper ODIN'59 in eigen huis met 0-3 (twee goals van Daniel Almendro Rivas) met beide benen terug op aarde zette. NSC staat nu vijfde en dreigt - na wekenlang onderin de ranglijst te hebben gekampeerd - met veel bombarie de verrassing van de hoofdklasse te worden.

DOVO herstelde zich uitmuntend van de laatste competitiewedstrijd (3-0 verlies bij Jodan Boys) en veegde met 4-0 de vloer aan met Bennekom dat nu serieuze handhavingsproblemen kent. Montfoort ging thuis onderuit tegen SteDoCo met 1-3 en moet nu ernstig vrezen voor degradatiespoken. Huizen en Jodan Boys deelden de punten (1-1), net als DFS en VVA'71 (0-0). Achilles Veen ten slotte won nipt de thuiswedstrijd dankzij een hattrick van Kees Schellekens van ’luis in de pels’ r.k.a.v. Volendam met 4-3. (Later meer.)