Ajax 2 zaterdag te gast bij FC Breukelen 2

2e
ajax
Morgen om 12.00 uur trapt het tweede elftal af voor een thuiswedstrijd tegen Ajax 2. Na een serie van negen ongeslagen wedstrijden op rij ging FC Breukelen vorige week onderuit bij Swift 2 met 4-2. De rust werd nog bereikt met een voorsprong van 2-1 door doelpunten van Antonio Cvetkovic en Junior Tuininga, maar na rust kantelde de wedstrijd in het voordeel van Swift en kreeg men een record aantal doelpunten in één helft om de oren.

Zaterdag wacht de dubbele revanche tegen Ajax. Enerzijds omdat de mannen uit Breukelen het nare gevoel van de nederlaag tegen Swift willen wegspoelen, maar ook omdat men de overwinning in de uitwedstrijd tegen Ajax binnen handbereik had, maar toen in de blessure tijd nog tegen een 3-2 nederlaag opliep. Ajax is terug te vinden op de tweede plek en FC Breukelen is door de nederlaag teruggezakt naar een nog steeds keurige vijfde plaats.

FC Breukelen wil de aansluiting met de Top 4 behouden en zal er alles aan doen om de punten in Breukelen te houden. We hopen op een wederom sportieve wedstrijd en veel supporters langs de lijn als opwarmer voor het belangrijke thuisduel van ons eerste elftal tegen SDC Putten. De wedstrijd tegen Ajax begint zoals gezegd om 12.00 uur.