Mitchell de Zwart tekent bij

Mitchell de Zwart
Dankzij zijn uitstekende prestaties in anderhalf seizoen in het eerste elftal van FC Breukelen had de linksbenige sneltrein Mitchell de Zwart (22) aanbiedingen van verschillende clubs op tafel liggen. Na goede gespreken met onze TC en met zijn familie die Mitchell altijd thuis en uit ondersteunt, heeft Mitchell ervoor gekozen om ook volgend jaar onderdeel van onze selectie uit te maken. Over zijn beslissing zijn wij heel blij en verheugen ons met Mitchell en zijn familie op het komende seizoen.

Lorenzo Lassooij (25) en Antonio Cvetkovic (22) gaan na dit seizoen proberen om bij een andere club een basisplaats in het eerste elftal af te dwingen. Beide spelers is het net niet gelukt om basisspelers in FC Breukelen 1 te worden. Zij hebben ons beloofd tot het eind van dit seizoen hun best te doen om onze doelstellingen voor beide teams (handhaving) te bereiken. Wij wensen Lorenzo en Antonio veel succes en plezier bij hun nieuwe clubs.

Onze TC is nu nog in overleg met veldspelers Deen van Embricqs en Edwin Soenarto en met doelman Aäron Balk voor het komende seizoen alsook met wellicht nog een nieuwe speler.