F2 dwingt koploper Wasmeer F3 op de knieën

wasmeer
f2
Op Sportpark Anna’s Hoeve in Hilversum hebben de mannen van F2 het team van koploper Wasmeer F3 dit weekend genadeloos op de broek gegeven. In gure weersomstandigheden wist ‘De Witte Motor’ uit Breukelen de tegenstander met verrassende speltechnieken en een tomeloze inzet de hele wedstrijd volledig in bedwang te houden. Het resultaat was een overtuigende eindstand van 1-2, waarmee onze F2 van de laatste naar de derde positie in de poule klom!

Zichtbaar geëmotioneerd gaf oefenmeester Herman Middelkoop na afloop zijn reactie op de wedstrijd: “We hebben gevochten als leeuwen. Met deze eerste overwinning in de tas merken we nu dat de trainingsinspanningen van het team vruchten beginnen af te werpen. Het is ook mooi om vast te stellen dat nieuwkomer Tim moeiteloos in ons spelsysteem past; ik vind het hartverwarmend te zien hoe hij na zo’n korte tijd al een vaste waarde binnen de ploeg is”, aldus Middelkoop.

Over (zoon en) matchwinner Jorian zegt Middelkoop vervolgens: “Ik ga geen enkele mogelijkheid uit de weg om de ploeg te prikkelen. Zo heb ik in het kader van ‘een stukje wedstrijdbeleving’ onlangs beloofd het team bij een overwinning op frietjes te trakteren. Jorian heeft dat kennelijk goed onthouden, waardoor hij vandaag de motivatie en teamsupport vond om F2 met twee treffers naar de winst te brengen. Grandioos. Dat ‘ie kon scoren wist ik natuurlijk al, maar toch …”, vertelt Middelkoop verder, terwijl hij zijn belofte aan de ploeg inlost door in de kantine van de gastheer tien patat-mèt te bestellen.

FCBF2-140315
Loon Naar Werken: de gladiatoren van de F2 tijdens de debriefing in Hilversum afgelopen zaterdag.

De resultaten van deze afgelopen speelronde bieden F2 veel perspectief op een leidende eindpositie in de poule aan het slot van het seizoen 2014-2015. Als Ole, Kalle, Lars, Lucas, Timo, Livian, Koen, Joël, Tim en Jorian zich de komende weken vol overgave blijven inzetten, is zelfs het kampioenschap voor F2 niet uitgesloten. Teamleider Emile heeft daarom naar verluidt afspraken met trainer Middelkoop gepland voor het bespreken van een mogelijke contractverlenging voor het oefenmeesterschap bij FC Breukelen F2.