FC Breukelen 2 heeft Amsterdams drieluik voor de boeg

2e
De komende drie weken ontmoet FC Breukelen 2 telkens een ploeg uit onze hoofdstad en kunnen de supporters die niets van de beide selectieteams willen missen zowel de wedstrijden van het tweede als het eerste volgen.

wvhedw
Zaterdag 7 maart begint het drieluik met een wedstrijd in Amsterdam tegen de kampioen van vorig jaar WV-HEDW 2. De ploeg heeft het dit jaar een stuk lastiger en is volop bezig om promotie-degradatiewedstrijden te ontlopen. Vorig seizoen ging FC Breukelen in twee spannende en sportieve wedstrijden net onderuit, maar de thuiswedstrijd dit seizoen werd gewonnen. De grootste seniorenvereniging van Nederland neemt zaterdag haar vernieuwde clubhuis in gebruik en als zij tevreden zijn met de bloemen, nemen wij graag de drie punten mee naar huis. Aanvang van de wedstrijd is om 11.30 uur en dan zijn we mooi op tijd bij het eerste elftal dat om 15.00 uur aftrapt in Achterberg bij VVA'71.

swiftamsterdam
De week erop moet men wederom naar Amsterdam voor een uitwedstrijd en dan is Swift 2 op de Olympiaweg de tegenstander. De thuiswedstrijd was in evenwicht en ook nu lukte het de Breukelaars niet om Swift af te schudden, want ondanks de zes overwinningen en twee gelijke spelen in de laatste acht wedstrijden staat Swift nog steeds net onder FC Breukelen op de ranglijst. Het team uit Breukelen zal er alles aan doen om een definitief gat te slaan en zich zo definitief veilig te spelen.

ajax
De laatste wedstrijd van de trilogie zal de spelers en supporters het meest aanspreken, want op 21 maart komt Ajax 2 naar de Broekdijk Oost. De FC Breukelen-spelers zullen revanche willen nemen voor de onterechte nederlaag tijdens de uitwedstrijd, waar men vijftien minuten voor tijd bij een 1-2 voorsprong recht had op een penalty, deze niet kreeg en uiteindelijk diep in de blessuretijd nog tegen een 3-2 nederlaag opliep. Voor de supporters is een wedstrijd tegen Ajax altijd bijzonder en nu beide ploegen in de top van de reserve-hoofdklasse spelen, is dit voor de spelers weer een mooie testcase.