Jongebloet komt, Franken blijft, Dors en Van Friderici gaan

renaldo-jongebloet
Van zaterdagtopklasser FC Lisse verwelkomen we volgend seizoen aanvaller Renaldo Jongebloet (26). Jongebloet speelde in de jeugd bij DCG en Ajax en daarna vier jaar in de Jupiler League bij HFC Haarlem, FC Dordrecht en FC Emmen. Bij FC Lisse scoorde de spits in zijn eerste seizoen direct tien goals. Jongebloet wil zich naast het voetbal meer gaan richten op zijn maatschappelijke carrière. Wij heten Renaldo hartelijk welkom en wensen hem voor de rest van dit seizoen en natuurlijk daarna in Breukelen heel veel succes.

mauro_franken
Mauro Franken (22) blijft bij FC Breukelen. De club is blij dat de jonge speler zich wil blijven ontwikkelen aan de Broekdijk Oost. Mauro kent na het succesvolle kampioensseizoen 2013-2014 in de eerste klasse, waarin hij regelmatig uitblonk, nu een hoofdklasseseizoen met veel meer weerstand: een prima leerschool derhalve. Wij hopen en weten zeker dat hij zijn oude vorm snel terugvindt en deze zelfs uitbouwt.

lucien_dors
Helaas hebben Lucien Dors (30, foto) en Mitchell van Friderici (27) besloten na dit seizoen FC Breukelen vaarwel te zeggen. Beide spelers hebben echter hun woord gegeven om tot eind van dit seizoen hun best te doen om onze doelstelling - handhaving in de hoofdklasse - te bereiken. Lucien en Mitchell, namens onze TC en de vereniging hartelijk dank voor jullie inzet en wij wensen jullie veel succes in de toekomst bij nieuwe clubs.