F7 wint zijn eerste 'echte' wedstrijd

f7 (vsv)
csw
Eindelijk was het dan zo ver! Na drie afgelaste wedstrijden mochten we zaterdag 14 februari dan echt het veld op. De eerste VSV (Voetbal Samenwerking Vechtstreek) wedstrijd van de F7 van FC Breukelen tegen de F9 van CSW. Onze jongens en één meisje verheugden zich al vurig op hun eerste duel en eindelijk gooide het winterse weer geen roet meer in het eten. Na een goede warming-up op een wat hobbelig veld was het moment daar.

In de eerste tien minuten was FC Breukelen al voornamelijk te zien op de helft van de tegenpartij en wist onze Sam het eerste doelpunt op haar naam te zetten (1-0). Niet veel later was ook Max trefzeker: de bal ging net over de lijn (2-0). CSW kwam vervolgens op de helft van FC Breukelen terecht alwaar Lars P. en Tommy samen de boel in de gaten hielden. Voor de rust kreeg Jurre nog een grote kans vanuit een corner en toen werd het tijd voor een bekertje limonade. Coach Joris spoorde zijn team aan om er na de rust nog een schepje bovenop te doen en dit deden ze dan ook.

De tweede helft wist FC Breukelen alsmaar sterker te worden en was het Mauro die met een hard schot in de korte hoek de keeper verraste (3-0). Het was Max die de 4-0 en 5-0 op zijn naam kon bijschrijven. Lars K. zorgde met zijn inzet ook dat de tegenstanders niet door de verdediging heen konden komen. Zo kon FC Breukelen wederom een doelpunt afdwingen (6-0), ditmaal was het Djeziamo die de bal mooi in het uiterste hoekje schoot. De jongens liepen nog net niet in een polonaise over het veld naar hun eigen helft terug maar een feestelijke stemming was al duidelijk bij hen te bespeuren.

Dat Breukelen te sterk was voor CSW bleek wel. Zo wist Max na een uitbraak de 7-0 binnen te slepen. En was het in de laatste seconde Mauro die vanuit een corner de bal tegen het been van een tegenstander schoot waardoor de bal achter de lijn gefrommeld werd. Het was een leuke eerste wedstrijd om te zien waarin er zo nu en dan al leuk werd vrijgelopen en overgespeeld. Helaas was Floris afwezig en staat Djeziamo niet op de teamfoto.