De bal wilde er niet meer in!

osm75
f1
Op het prachtig mooie tijdstip 10.00 uur werd na twee afgelastingen eindelijk de aftrap gedaan voor de tweede competitiehelft voor onze F1 mannen. Op een fijn veld waar zelfs een echte middenlijn aanwezig was mochten onze mannen zonder Jonathan aantreden. Met de ervaring van de eerste competitiehelft in de benen werd voortvarend gestart met goed combinatievoetbal. Kansen waren er over en weer en tijdens een blessure wissel tussen Finn en Levi maakte OSM gebruik van de verwarring en werd de 1-0 op het scorebord gezet door een onhoudbaar schot in de kruising. Onhoudbaar voor Rogier.

De mannen lieten de koppen niet hangen en gingen volle bak er tegenaan met erg mooi combinatievoetbal tussen de aanvallers Levi, Deylano en Presley. Helaas leverde dit geen doelpunt op, maar even later zorgde een solo van Levi toch voor 1-1. Lang genieten kon helaas niet want hup daar kwam OSM weer. Uit een corner kwam helaas zeer ongelukkig de 2-1 tot stand. De bal kwam tegen een uitblinkende Presley (met uitblinken wordt hier bedoeld: goed samenspel, samenwerken en overal op het veld de helpende voet bieden) terecht waardoor het heel sneu een doelpunt werd. Na een goede en ietwat stevige ingreep van dezelfde Presley kwam een pracht pass bij Finn terecht, die via een goede solo de ruststand op 2-2 zette.

Het spel werd hervat met de tactische tip: neem een bal eerst aan voordat je hem wegschiet, zo is er wat meer tijd om de bal goed te plaatsen. OSM had na de rust één wapen in handen:  de vlammende afstandsschoten. Dit leverde uit vrije trappen twee doelpunten op. Voor de rest had FC Breukelen het initiatief in handen. Samuel, en Dano buffelde er op los, Jip haalde zijn beste sliding uit de kast en Deylano had een prachtige kapbeweging in huis die nog wel een doelpunt opleverde. Echter: de lat, de paal, een goede keeper en een afgekeurd doelpunt zorgde ervoor dat we niet  meer langszij kwamen. Het publiek was vandaag de grote winnaar want er werd werkelijk een superleuke pot op de mat neergelegd die eigenlijk geen winnaar verdiende. Ondanks de nederlaag: goed gedaan mannen!