Dagboek 3: de finale

2e
De oefenwedstrijd tegen De Merino’s werd onder heerlijke omstandigheden gespeeld. Een goed kunstgrasveld en een lekker zonnetje inspireerde de mannen uit Breukelen tot een goed eerste halfuur met kansen voor Junior Tuininga en Hans Kabalt. De korte nacht begon echter zijn tol te eisen en het spelniveau zakte te veel. Persoonlijke foutjes zorgden er uiteindelijk voor dat de wedstrijd met 2-0 verloren ging.

Na terugkomst in het hotel werd de middag besteed aan evaluatiegesprekken met de spelers en ook tijdens het gezamenlijke diner in de binnenstad werden de gesprekken voortgezet. Voor de TC was het goed om te horen dat alle spelers die men tot nu toe heeft gesproken, ook volgend seizoen willen uitkomen in de selectie van FC Breukelen.

Trainingskamp3-1

Na het diner vertrok de hele groep naar Café Arnhem op de Korenmarkt en vandaaruit verspreidde iedereen zich over de binnenstad. Ondanks het feit dat ook nu weer een hele korte nacht volgde, was iedereen op tijd present bij het afsluitende ontbijt. Met kleine oogjes werd daarna de terugreis naar Breukelen ingezet, waar iedereen zich rond 14.00 uur keurig afmeldde. Iedereen weer veilig thuis, dus ook de TC kon met een gerust gevoel terugkijken op een zeer geslaagd trainingskamp.

Een trainingskamp dat eigenlijk nog niet ten einde is, want maandagavond wordt er alweer getraind en dinsdag staat de volgende oefenwedstrijd op het programma tegen SVM 1 uit Maartensdijk. Ten slotte willen wij onze talentensponsors bedanken alsook de familie Simons, de familie Scheenhart en in het bijzonder de familie Reiprich voor de bijdrage aan dit trainingskamp.