Oliebolberichtjes

Jeugd FC Breukelen schenkt oliebollen aan deelnemers Voedselbank Breukelen

Als vrijwilliger van FC Breukelen en Kledingbank/Voedselbank Breukelen bedacht ik wat het geweldig zou zijn als er oliebollen konden worden geschonken aan de deelnemers van Voedselbank Breukelen. Een mailtje aan FC Breukelen werd gestuurd en binnen een paar dagen was het voor elkaar, geweldig!

Afgelopen vrijdag ging ik op pad met 50 zakken oliebollen naar het uitgiftepunt van Voedselbank Breukelen. Natuurlijk werd aan de vrijwilligers van Kledingbank/Voedselbank Breukelen gedacht en ook zij konden genieten van een overheerlijke oliebol. Nogmaals hartelijk dank FC Breukelen dat ook onze minder bedeelde medemensen van dit bakfeest konden meegenieten!

Jolanda de Hollander

Ook De Aa en De Twijg aan de FC Breukelen-oliebol

Dankzij gulle Breukelse bedrijven werden vandaag de bewoners van De Aa en de bezoekers van de dagverzorging De Twijg weer voorzien van de heerlijke FC Breukelen-oliebollen bij de koffie. Deze actie is medio 2005 gestart door restaurant De Herbergh en sinds 2008 in handen van Gert van Es. Dat de bewoners de oliebollen weer heerlijk vonden blijkt uit het bericht van Jeanette en Yolanda, beiden werkzaam in de Aa.

Hi Gert, namens de bewoners bedankt! Ze waren erg lekker, aldus Yolanda! Jeanette

Wim van Weerdenburg en zijn medewerkers, weer van harte bedankt.

Gert van Es