D1 wint met dubbele cijfers van TOS-Actief D1

d1
TOS_Actief
De jongens en meisje van de D1 mochten zaterdag in alle vroegte thuis aantreden tegen TOS-Actief D1. TOS-Actief begon stormachtig aan de wedstrijd. Gelijk vanaf de aftrap stormden ze met vijf of zes man naar voren om ons vroeg onder druk te zetten. Helaas voor hun zonder resultaat. Sterker nog, het had een averechts effect. Uit een van de eerste aanvallen wist Niek uit een voorzet van Ruben te scoren: 1-0.

Binnen een paar minuten na de eerste treffer lag ook de tweede treffer al in het doel. Ruben legde ter hoogte van de zestienmeter de bal mooi terug op Nicherwan. Met een goed en bekeken schot verdween de bal over de keeper het doel in: 2-0. Na goed stoorwerk van de aanvallers kwam de bal voor de voeten van Yassin die het derde doelpunt op zijn conto schreef: 3-0. Bij de vierde treffer hadden onze jongens hulp nodig van de keeper van TOS-Actief. De keeper beoordeelde een schot van Rafael verkeerd met als gevolg dat de bal achter hem in het doel verdween: 4-0.

Het bleef maar eenrichtingsverkeer. Het lukte TOS-Actief niet om dicht bij keeper Sieb in de buurt te komen. De vijfde treffer kon dan ook niet uitblijven. Na goed stoorwerk van Rafael kreeg Jim op twintig meter van het doel de bal. Hij bedacht zich niet en joeg met een mooi en strak schot de bal tegen de touwen: 5-0. Met een mooie lob wist Yassin de keeper te passeren: 6-0. En nog vóór de rust scoorde Ruben 7-0 na een voorzet van Nicherwan.

In de tweede helft werd er drie keer gescoord. Na een mooie actie van Diana kwam de bal voor de voeten van Wessel. De keeper kon zijn schot niet klemvast pakken. De terugspringende bal kwam bij Ruben en met een eenvoudig tikje maakte hij er 8-0 van. Na een mooie aanval vanaf achteren opgezet kwam de bal via een voorzet van Wessel bij Ruben terecht. Deze schoot zijn derde (een hattrick) van deze wedstrijd binnen: 9-0. Het slotakkoord was voor Dani. Na een mooie steekpass van Jim nam Dani de tiende treffer van FC Breukelen voor zijn rekening: 10-0. Een mooie overwinning, waardoor onze jongens op de vierde plaats staan.

Scoreverloop

Eerste helft: 1-0 Niek; 2-0 Nicherwan; 3-0 Yassin; 4-0 Rafael; 5-0 Jim; 6-0 Yassin; 7-0 Ruben. Tweede helft: 8-0 Ruben; 9-0 Ruben; 10-0 Dani.