D3 heeft last van wisselstoring

uvv
d3
“Deze krijgen ze niet zomaar”, verzucht een moeder van UVV al na enkele minuten. Het nog ongeslagen UVV ondervindt voor ’t eerst dit seizoen écht tegenstand. Van keeper Jack, die op doel staat omdat keeper Tim een keeper moet vervangen die een keeper moet vervangen. Van El Jarreau, die voorin continu voor gevaar zorgt. En van alle overige spelers die zorgen voor de aanvoerlijnen tussen keeper en spits.

Na de rust lijkt het erop dat UVV de kleine voorsprong van 2-1 flink gaat uitbouwen. Maar in plaats van 5-1 staat het na driekwart wedstrijd pas 3-2 en is nog alles mogelijk. Terwijl assistent-trainer Jeffrey de spelers bij de les houdt, wisselt trainer Jan stevig door. Twee erin, twee eruit. Twee erin, twee eruit. En dan wordt er gescoord. Het is 3-3. Zou het dan toch gaan gebeuren …

Maar dan blijkt dat er twaalf Breukelse spelers in het veld staan. Een vertwijfelde scheidsrechter legt het spel stil en gaat in overleg met de coaches. Vertwijfeling alom. Maar uiteindelijk maakt de scheidsrechter de enige juiste keuze door het doelpunt af te keuren. Voor de zekerheid scoort UVV er nog maar eentje aan de andere kant en verliezen we met 4-2.

UVV D6 - FCB D3
“Ik heb niks gezien”, lijkt de UVV-coach te zeggen. Maar er stond toch echt een mannetje te veel in het veld en het Breukelse doelpunt wordt terecht afgekeurd.

We hebben gevochten als leeuwen, gewisseld als een wilde, maar moeten uiteindelijk de meerdere erkennen in UVV. Maar ze kregen hem niet zomaar. Die UVV-moeder uit het begin had groot gelijk.