E2 doet zichzelf tekort in topper

e2
desto
Vanmorgen stond een heuse topper op het programma voor de jongens van de E2. De nummer 3, Desto, kwam op bezoek. Zelf staan ze tweede, dus al met al een mooi affiche. Vanaf het begin leek het gelijk op te gaan en golfde het spel op en neer. Uit een corner werd de 1-0 binnengeschoten. Vanaf dat moment werd de wedstrijd volledig gecontroleerd en kwamen onze jongens niet echt in de problemen, totdat de bal werd gevangen in het eigen strafschopgebied door een speler en de scheidsrechter niets anders kon doen dan een penalty te geven. De speler van Desto nam een aanloop … en schoot net naast. De ruststand was terecht 1-0.

Na rust ging FC Breukelen verder waar het gebleven was en wist de score, weer, uit een corner te verdubbelen: 2-0. FC Breukelen ging door en dat zorgde ervoor dat het zelfs 3-0 werd, maar toen leek het even mis te gaan. Net buiten het strafschopgebied werd een speler van Desto neergelegd en kregen zij een vrije trap. Deze raakte de onderkant van de lat en de vraag zal altijd blijven of deze al dan niet de lijn gepasseerd zou hebben. Volgens onze jongens niet en de tegenstander begon pas te juichen toen de scheidsrechter aangaf dat het een goal was: 3-1. De E2 herpakte zich en zette aan en zo werd de 4-1 binnengetikt.

De wedstrijd leek gespeeld, maar de laatste zes minuten zouden nog heel spannend worden. Want na een te harde charge van een van de Breukelaars werd deze voor vijf minuten naar de kant gestuurd en stonden er zes tegen de zeven van Desto. Desto maakte hier gebruik van en wist binnen no time de score terug te brengen naar 4-2. De georganiseerde E2 vocht voor wat het waard was om de voorsprong te behouden, maar Desto wist zelfs de aansluitingstreffer te maken: 4-3. Na die goal zat de tijdstraf erop en was het weer 7 tegen 7. De laatste paar minuten was het pompen of verzuipen en werd het in de laatste minuut, misschien zelfs wel laatste seconde van de wedstrijd 4-4. Een terechte uitslag was dit zeker niet, gezien de wedstrijd hadden onze jongens zeker meer verdiend.