F4 verliest ook van OSM

f4
osm75
Voor het eerst dit seizoen hadden we niet de luxe van een toegewezen scheidsrechter. Dus na wat tactische omzettingen in de technische staf werd Sjoerd hoofdcoach, met ondersteuning van Ton. Jorge op zijn vertrouwde stekkie bij de goal waar hij in de eerste helft Melle coachte en ondergetekende nam de fluit ter hand. De jongens van OSM waren over het algemeen wel een koppie groter en sommigen hadden een bijzonder hard schot in de benen.

We hielden manmoedig tegen, maar toch moest Melle in de eerste helft vier keer vissen. Gelukkig vlogen er aardig wat ballen voor het doel langs en hadden we woensdag nog op verdedigen bij corners geoefend. Daarbij stonden we uitstekend opgesteld en werd dan ook niet gescoord. Kwamen we er nog wel uit? Jazeker, mooie acties van Koen brachten leuke combinaties over de rechterflank. Helaas zat er dan uiteindelijk een voet tussen van de vaak wat fysiek voetballende mannen uit Maarssen. Een schot op doel lukte in de eerste helft dan ook nog niet.

In de tweede helft ging Raf op doel. Bij de eerste uitbraak van OSM redde hij knap, maar de rebound werd hard en hoog in de goal geschoten. Met een regelmatig scoreverloop liepen de tegenstanders uit tot 0-8. Inmiddels halverwege de tweede helft kwamen we toch ook af en toe aan voetballen toe. En met enige regelmaat in de buurt van de vijandige goal. Na een overtreding van OSM kregen we een vrije trap. Sytse schoot hard maar helaas naast. Hidde mocht even later een corner nemen, maar we wisten de eretreffer niet te maken. Er volgde nog een schot op doel van Milan na een leep passje van Floris. Kort daarna vertrokken Sacha en Milan voor een fraaie aanval over links. Helaas zat het er deze wedstrijd gewoon niet in.

Van de laatste vijf goals van OSM is er nog één het vermelden waard. Vier aanvallers van OSM stormden op Raf af. Tot twee keer toe wist hij redding te brengen, maar bij de derde inzet moest ook hij capituleren. De eindstand was 0-13. Waren onze spelers gefrustreerd? Natuurlijk is het niet leuk om te verliezen, maar ze juichten weer keihard voor elke gescoorde penalty. En dat waren er deze week wel mooi vier. Jonathan, Koen, Roy en Milan schoten stuk voor stuk mooi binnen. De frustratie bij de technische staf was redelijk snel weer bijgelegd. We weten dat we voor nu eigenlijk net een klasse te hoog spelen. Na de winterstop, met nog een paar potjes extra en een hoop trainingen in de benen, spelen we als alles goed gaat de sterren van de hemel in de zesde klasse.