D4 onversaagd en onverzettelijk tegen DWSM D1

d4
dwsm
Spelen tegen de ongeslagen nummer 1 van de najaarscompetitie is een forse uitdaging.  Het team van trainer/coach Patrick Carbo ging die uitdaging met volle moed aan. Er was vandaag geen versterking uit andere teams nodig, maar het team moest het helaas wel stellen zonder Max Carbo, David van Heusden en Aron Veenstra. Dat betekende weinig wissels en veel speelminuten voor iedereen. Jeroen Wissink stond weer op zijn vertrouwde plek onder de lat en hij liet vandaag weer een aantal fraaie reddingen zien.

De achterhoede moest vandaag scherp letten op snel uitkomende spelers van Door Wilskracht Sterk Maarssen D1. Dat ging gaandeweg de wedstrijd steeds beter. Mohammed El Majouti was balvast als altijd, Valentijn Pormes was weer snel en had een goed schot in huis, Tarik Naji stond zijn mannetje, raakte de bal vaak goed en kon een aantal keren goed opstomen naar de andere helft, en Mexim Minderhoud vrat kilometers als nooit tevoren en altijd dreigend bij balbezit.

Nick van Senten werkte hard op het middenveld en jaagde goed op bal, Yassine Benchakra was behendig op de vierkante centimeter, aanvoerder Fedde Beekman bleef iedereen aansporen en was lastig te passeren. Jonas Marell was onvermoeibaar en kwam een aantal keren dicht bij de goal, Abdulmajid Adel volgde zijn mannetje als een schaduw en stopte die goed af. En last but not least op het middenveld schrok Tom Hoogendoorn niet terug voor de actie.

In de spits bleven Delano Bredewoud en Niek van der Velden loeren op kansen, zichzelf goed aanbiedend, soms de bal halend van het middenveld. Onversaagd bleef D4 gaan voor het spel en de kans op een doelpunt. De harde kern van de thuisploeg waardeerde dat zeer in de jongens. Karakter. Doorzettingsvermogen. De aanmoedigingen vlogen door de lucht en vielen niet te tellen.

De D4 speelde maximaal en bleef dat doen tot het laatste fluitsignaal. En dat was prima werk. Net als overigens het werk van de wedstrijdleiding: gedecideerd, kalm, geconcentreerd, scherp en vooral de grensrechters weer heel elegant, adagio en allegro op het juiste moment en brisé bij de doelpunten: 0-9.