D1 wint van Ouderkerk D2

d1
ouderkerk
Zonder Dani en de geblesseerde Bram stond voor de D1 de wedstrijd tegen Ouderkerk D2 op het wedstrijdschema. Sieb nam de plaats in van Bram en deed dit goed. Het was in het begin een mooie wedstrijd om te zien tussen twee ploegen die goed aan elkaar gewaagd waren.

Met goed combinatievoetbal en felle duels om de bal was tot ongeveer tien minuten voor de rust een gelijk opgaande strijd, waarin niet veel kansen gecreëerd werden. Uit een van de eerste momenten dat onze jongens voor het doel van de tegenstander kwamen, was het ook meteen raak. Uit een mooie en strakke voorzet van Rafael wist Yassin koppend de score te openen: 1-0.

Kort hierna was het Nicherwan die met een goed schot de bal over de keeper het doel in schoot: 2-0. De spelers van Ouderkerk D2 waren zichtbaar aangeslagen door deze twee tegentreffers, zo vlak achter elkaar. Nicherwan had de smaak blijkbaar te pakken, want kort na zijn eerste treffer maakte hij ook zijn tweede. Na aangeven van Jim passeerde hij de keeper van Ouderkerk voor de tweede keer: 3-0. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust gingen onze jongens en meid verder met goed combinatiespel en gingen ook fel de duels in. Yassin zal wel gedacht hebben: Wat Nicherwan kan, kan ik ook, want hij maakte ook zijn tweede treffer in dit duel. Hij kreeg na een duel met de keeper de bal halverwege de tegenstanders helft voor zijn voeten en besloot vanaf die afstand meteen op doel te schieten. Zonder te aarzelen ging de bal tussen de palen over de achterlijn: 4-0. Ouderkerk probeerde de eer nog wel te redden, maar Sieb hield zijn doel goed schoon. Eén schot was voor hem echter onhoudbaar: 4-1.