Eigen sponsorbord voor FC Breukelen 2

De technische staf van FC Breukelen 2 wil een budget creëren om tijdens het seizoen activiteiten te ontplooien voor de selectiespelers van FC Breukelen 2 en Jong FC Breukelen (U23). Denk hierbij aan een etentje, consumptiemunten voor het clubhuis, een bus naar een verre uitwedstrijd en een trainingskamp in de winterstop. Om een en ander mogelijk te maken hebben wij een sponsorbord geproduceerd.

**

**

Wie kan sponsoren?

Deelnemende sponsors kunnen zijn personen - zoals supporters, ouders of familieleden van spelers - en bedrijven uit ons eigen netwerk. Per bijdrage van € 50,00 krijgt men een vermelding op ons sponsorbord op de wand van het clubhuis, naast onze kleedkamer. Met de bijdragen vanuit het sponsorbord hoeven wij de Stichting Topvoetbal van FC Breukelen niet om geldelijke steun te vragen en kunnen we onze eigen (sport)broek ophouden.

Kom ook op het bord

Het is mooi om te zien dat het sponsorbord al lekker gevuld raakt met bedrijven en particulieren. Draagt ook u FC Breukelen 2 en Jong FC Breukelen een warm hart toe en wilt u deze talenten op deze aantrekkelijke wijze steunen? Neem dan contact op met de teammanager van FC Breukelen 2, Jack Salakory via e-mail jjsalakory1994@kpnmail.nl of mobiel 06-14478294.

Sponsorbord02
Hartelijk dank!

Spelers en begeleiding van FC Breukelen 2/Jong FC Breukelen (op de foto vertegenwoordigd door de aanvoerders Dawit Yemane Verseput en Sven Eggermont) maken graag van deze gelegenheid gebruik om de bestaande sponsors alvast hartelijk te danken voor hun plek op het bord en hun bijdrage.