F1 ondanks tomeloze inzet onderuit in bekerduel

f1
maarssen
Op deze mooie zaterdagochtend mochten onze mannen de wei in tegen Maarssen F1. Ze hadden deze week goed getraind en begonnen vastberaden aan de wedstrijd. Meteen na de aftrap werd er goed overgespeeld en zaten we goed in de wedstrijd.

Toch was het Maarssen F1 dat de eerste kans kreeg, maar door een goede redding van Jonathan werd de 0-1 voorkomen. Kort daarna maakte Jonathan een tweede goede redding, maar de uittrap werd opgepikt door een speler van Maarssen die meteen de bal op doel schoot voor de 0-1. Ondanks deze tegenslag bleven onze mannen met volle inzet verdedigen, maar kwamen niet onder de druk van Maarssen uit. Al snel volgden de 0-2 en 0-3.

Nog steeds bleven onze jongens er vol voor gaan. Na goed verdedigend werk van Bjorn en Samuel kwam de bal bij Deylano die met een handige actie twee spelers uitspeelde, maar gestuit werd door de derde. De afvallende bal was voor Finn die vastberaden 1-3 binnenschoot en de mannen aanspoorde er nog een schepje bovenop te doen.

Het was echter Maarssen dat het schepje erbovenop deed met een knalhard schot dat werd gepareerd door onze doelman. Jonathan moest vervolgens even de pijn verbijten van de bal op de borst. Maarssen maakte handig gebruik van het moment en tekende 1-4 aan. Vlak voor rust brak Levi door op rechts, speelde een verdediger prachtig uit en schoot net voorlangs.

Na een verdiende limobreak en de yell begonnen de mannen met volle moed aan de tweede helft. Dano en Rogier stonden hun mannetje op het middenveld en liepen de longen uit hun lijf. Presley maakte als keeper drie prachtige reddingen achter elkaar, terwijl Deylano en Levi alles in de strijd gooide voorin. Helaas werd de inzet niet beloond en door een aantal ongelukkige doelpunten liep Maarssen uit naar 1-9.

Vlak voor tijd zette Jonathan nog een keer aan en bracht met een lepe steekbal Finn in stelling. Finn speelde op wilskracht twee man uit en stormde af op de achterlijn. De voorzet kon helaas niet verzilverd worden maar het spel toonde de veerkracht van de F1. De inzet werd uiteindelijk beloond in de penaltyreeks die ruimschoots werd gewonnen. Kortom, genoeg aanknopingspunten om met vertrouwen uit te kijken naar de volgende wedstrijd. Goed gedaan, mannen!