D1 produceert zevenklapper tegen Argon D2

argon
d1
Zaterdag mocht de D1 voor de bekercompetitie aantreden tegen de D2 van Argon. Om kwart voor acht werd er verzameld bij het station van Breukelen (in de nieuwe trainingspakken en met de nieuwe tassen en  nieuwe krat met bidons) om daarna naar Mijdrecht te rijden.

Om kwart voor negen gaf de scheidsrechter het beginsignaal voor deze wedstrijd. Argon  begon meteen fel aan de wedstrijd. Onze spelers hadden hier in het begin wat moeite mee, maar ze herstelden dit later prima en gingen ook lekker fel de strijd aan. Het spelbeeld was in het begin rommelig. Er werd veel door het midden gespeeld en dat kwam ons spel niet ten goede. Het was dan ook Argon dat de score opende. Uit een van de aanvallen kreeg een Argon-speler de kans om schieten. Het schot verdween achter Bram in het doel: 1-0. Dit was voor ons het teken om  nog fanatieker op de bal te gaan jagen. Uit een van de corners wist Elias prachtig koppend de gelijkmaker te maken, onhoudbaar voor de keeper.

Het spel werd na deze treffer beter. Combinaties gingen beter lopen en er werd meer via de vleugels gespeeld. De keeper van Argon werkte mee om Jim de gelegenheid te geven om de tweede treffer voor FC Breukelen te maken. Hij liet de bal uit zijn handen vallen en deze kwam voor de voeten van Jim. Nadat Jim de keeper gepasseerd had was een eenvoudige klusje om te scoren: 1-2. Dani nam de derde treffer voor zijn rekening. Na een goede voorzet van Nicherwan kon hij de bal tegen het net aan schieten: 1-3. Nog geen minuut later lag ook de vierde treffer voor FC Breukelen in het doel. Vanaf de aftrap werd er direct goed gestoord, waardoor Ruben de bal kreeg en kon afronden: 1-4. Dit was ook de ruststand.

Na de rust werd er nog vier keer gescoord. Helaas werd er eentje door de goed leidende scheidsrechter afgekeurd wegens buitenspel. Niek maakte na een vlot lopende aanval vanuit de verdediging en over vier schijven het vijfde doelpunt: 1-5. Nicherwan mengde zich ook tussen de doelpuntenmakers door 1-6 te scoren. De laatste treffer was van Dani (1-7), zijn tweede deze wedstrijd na een vrije trap van Wessel.