E2 en OSM'75 E2 in evenwicht

e2
osm75
Met volledige bezetting traden onze mannen van E2 zaterdagochtend vroeg aan voor de wedstrijd tegen E2 van OSM'75. Er was afgelopen week flink getraind voor deze wedstrijd omdat OSM de afgelopen wedstrijden ook goed gepresteerd had en een concurrent op de ranglijst is. We gingen goed van start en zetten de tegenstander direct onder druk, maar de verdediging van OSM hield goed stand. Sterker nog, uit een snelle counter maakten zij zelfs 0-1!

Uiteraard lieten de spelers hun kop niet hangen en gingen nog sterker spelen, zodat de gelijkmaker al snel viel. Toch gingen we de rust in met een achterstand van 1-3 door twee snelle goals van OSM uit slim genomen corners.

Na de peptalk door de coaches stond er in de tweede helft een E2 op het veld die nog beter ging spelen en door goed samenspel de tegenstander op de eigen helft vast kon zetten. Met een sterke verdediging die OSM geen kans bood en een aanval die de goede keeper van tegenstander bleef bestoken stond de 2-3 en 3-3 al snel op het scorebord.

Een eigen doelpunt van OSM leek ons de overwinning te bezorgen, maar de tegenstander wist in de laatste minuut de terechte gelijkmaker te scoren. Met 4-4 bereikten we een terechte uitslag.