D2 verslaat De Vecht D1 en stijgt weer een plekje

d2
devecht
Nadat FC Breukelen D2 twee maal achter elkaar in competitieverband wist te winnen van CSW D2 en Legmeervogels D2, stond deze week de wedstrijd tegen de D1 van s.v. De Vecht. Afgelopen week was CSW D2 uit de competitie gehaald/gegaan, vanwege de te hoge indeling. Gevolg hiervan was dat FC Breukelen D2 drie punten ‘kwijt’ raakte.

Met een complete selectie werd het duel aangegaan met een ploeg die een puntje meer verzameld had. In de eerste helft was FC Breukelen de bovenliggende partij. De Vecht was erg gevaarlijk op de counter waaruit het ook op 0-1 kwam. Nog voor rust wist FC Breukelen de achterstand om te buigen naar 2-1 via doelpunten van Joost van der Linden en Lucas Baghuis.

De tweede helft was van beide kanten onrustig. De Vecht ging meer naar voren drukken zonder gevaarlijk te worden en FC Breukelen speelde niet alles even goed uit waardoor het lang 2-1 bleef. Thomas van Brussel wist na een een moment van treuzelen de bal te ontfutselen in de Loenense defensie en kon daarmee alleen doorlopen richting de keeper. Ondanks dat de overtuiging ietwat te wensen overliet wist Thomas wel de 3-1 te scoren en daarmee de wedstrijd in het slot te gooien. Een goede en terechte overwinning.

Aankomende zaterdag wordt voor de beker gespeeld bij OSM'75 D3, voordat de uitwedstrijd tegen Argon D2 op het programma staat.

FC Breukelen D2 - s.v. De Vecht D1, 3-1 (2-1)

1-1 Joost van der Linden 2-1 Lucas Baghuis 3-1 Thomas van Brussel