F1 onderuit in pitoresk Harmelen

sch44
f1
Alle ingrediënten waren aanwezig voor een heerlijke voetbalochtend in Harmelen te hebben: een fijn zonnetje, een lekkere temperatuur, een mooie kleedkamer en een veld als een biljartlaken. Zonder Dano, die op het laatste moment moest afhaken vanwege een nare infectie, werd de aftrap gedaan.

Met fris combinatievoetbal werd er een begin gemaakt aan de wedstrijd tegen SCH'44. Presly had deze wedstrijd een plek op het middenveld gekregen om voorhoede en verdediging te ondersteunen. Hierdoor had Finn een plekje in de voorhoede gekregen. Algauw kwam er een eind aan het combineren en een lucky afstandsschot belandde enkele centimeters onder de lat in het Breukelse doel. De heren van SCH'44 zagen dit als aanleiding om de duimschroeven aan te draaien en FC Breukelen F1 kwam flink onder druk te staan. Bjorn moest tijdelijk even afhaken wegens een blessure, maar kon gelukkig snel weer terug het veld in.

Jonathan was in de vorm van zijn leven en hield met drie katachtige reflexen de stand enige tijd op 1-0. Een tweede treffer kwam wederom tot stand door een afstandsschot en vlak voor rust werd een slimme steekpas tussen Jip en Rogier de verdediging te veel en leverde de 3-0 op.

De limo was van voortreffelijke kwaliteit in de rust en het zag ernaar uit dat dit de juiste spirit zou geven om er een fijne tweede helft van te maken. Na 14,8 seconde was echter de balvaste spits van Harmelen degene die al deze goede bedoelingen aan diggelen trapte, met 4-0 als gevolg. Dat de moed niet in de schoenen zakte bleek uit het eerste schot op doel en een mooie combinatie tussen Deylano en Samuel vlak na de 5-0. Toch liepen de boys uit Harmelen kort daarna uit naar 6-0 en 7-0. De eer werd gered door  onze topscorer Presly die er 7-1 van maakte. Dat de eindstand uiteindelijk onder de 10 is gebleven, was te danken aan knap keeperswerk door onze ‘man of the match’ Jonathan.

Enkele penalty’s lieten zien dat onze mannen uit Breukelen over een fraaie traptechniek beschikken en ook jdens de penaltyreeks stond Jonathan zijn mannetje. Met een korte nabespreking en afsluitende yell werd de kleedkamer opgezocht, waar de meiden van sportclub Trap ’m in het doel voor hilariteit onder onze mannen opleverde. Onze mannen hebben voor komende week een trainingskamp ingelast, zodat er op 18 oktober weer geknald kan worden voor de beker.