Fortius verslaat D1

Fortius
d1
Zaterdag stond voor de D1 de uitwedstrijd tegen Fortius D1 in Amsterdam op het programma. Fortius had tot nu toe alle wedstrijden gewonnen. De start was wat moeizaam, want er waren geen vlaggen voor de grensrechters en na een paar minuten spelen bleek de wedstrijdbal niet aan de eisen te voldoen. Dan maar spelen met de bal(len) die FC Breukelen had meegenomen.

Dit pakte in het begin goed uit. Onze jongens en meid legden in het begin mooie combinaties op de grasmat. Aan het eind werd net de scherpte gemist om goed af te ronden. Ruben wist toch de 1-0 te scoren. Hij onderschepte een pass vanuit de verdediging van Fortius en met een mooi schot over de keeper heen bracht hij FC Breukelen op voorsprong: 0-1. Dit was tevens de ruststand.

Na rust werd het spel wat rommelig en werd er meer door het midden gespeeld in plaats van via de zijkanten. Fortius werd ook iets sterker. Ze kregen hierbij hulp van de scheidsrechter. Wanneer er een duel om de bal was, floot hij vaak in het voordeel van Fortius. Jammer dat dit gebeurde, het beïnvloedde wel het spelbeeld. Fortius scoorde in de tweede helft twee keer. Beide ballen waren onhoudbaar voor Bram. Met een 2-1 nederlaag konden onze jongens en meid weer richting Breukelen.