FC Breukelen E1 hard onderuit tegen Maarssen E1

e1
maarssen
Afgelopen zaterdag moesten we thuis spelen tegen Maarssen E1. Al vroeg in de wedstrijd was de krachtsverhouding zichtbaar. Maarssen wist telkens de vrije man te vinden en hield ons geregeld onder druk. Wij konden er voetballend sporadisch uitkomen en leden veel balverlies, waardoor wij achter de feiten aan liepen. Dat Maarssen op een 0-1 voorsprong kwam, was dik verdiend. Wij hadden één grote kans in de eerste helft, maar onze inzet ging helaas voorlangs. Vlak voor rust maakte Maarssen 0-2 uit een schot uit de tweede lijn.

Met de 0-2 tussenstand mochten wij nog blij zijn, want de score had hoger kunnen zijn als zij wat zorgvuldiger waren geweest in de afronding. Na de rust vond ik ons wat feller en kregen we iets meer grip op de wedstrijd zonder echt uitgespeelde kansen. We kregen wel wat mogelijkheden, maar daar bleef het bij. Even later maakte Maarssen 0-3 en de wedstrijd was beslist. Wij konden geen vuist meer maken en Maarssen liep uit naar 0-7 dat de krachtsverhouding goed weergaf. Wij werden vandaag op alle fronten afgetroefd.