E2 heeft weinig moeite met VVIJ E6

e2
vvij
Vanmorgenvroeg trad de E2 aan tegen VVIJ E6. Onze jongens kwamen fris uit de startblokken, gingen gelijk volop in de aanval en met leuk en fris overspel ontstonden de eerste kansen. Echter het doelpunt kwam toch enigszins uit de lucht vallen. Een uittrap van de keeper van VVIJ belandde net voor de middenlijn op de slof van een speler van FC Breukelen die een kanonskogel afvuurde op het doel. De bal belandde achter een beduusde keeper.

FC Breukelen ging door en zette de tegenstander vast op de eigen helft waarna er verschillende kansen ontstonden. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de 2-0, 3-0 en 4-0 elkaar vrij snel opvolgden. Vlak voor rust werd nog 5-0 binnengeschoten. De tweede helft ging de E2 door.  VVIJ kwam af en toe op de helft van FC Breukelen, maar echt gevaarlijk werd het niet. Met een kopbal werd het 6-0, waarna wij de wedstrijd makkelijk uitspeelden. Een leuke partij voetbal onder een heerlijk zonnetje.