Loosdrecht E1 ook voor de beker te sterk voor FC Breukelen E1

loosdrecht
e1
Afgelopen zaterdag mochten we voor de tweede keer in twee weken tijd tegen Loosdrecht E1 spelen. De eerste wedstrijd voor de competitie ging met 7-4 verloren. Een wedstrijd waarin we grote gedeeltes goed mee konden komen, maar uiteindelijk toch verloren van een goede tegenstander met veel voetballend vermogen.

Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor Loosdrecht dat het spel naar zich toe trok en via combinaties de aanval zocht. We konden er aanvallend weinig tegenover stellen omdat onze eindpass niet goed was en zodoende onze voorste mensen niet konden bereiken. Halverwege de eerste helft kwam Loosdrecht op een 1-0 voorsprong door een schot uit de tweede lijn die door ons van richting werd veranderd en met enig fortuin het doel in ging.

Gesteund door de voorsprong ging Loosdrecht door met het zoeken naar de aanval. De 2-0 liet niet lang op zich wachten. Een aanval over hun linkerkant bracht hun spits in stelling die van dichtbij scoorde. Daarna kropen we uit onze schulp en begonnen te voetballen. Een afgeslagen aanval van hun bracht ons in balbezit en een prima dieptebal stuurde één van onze aanvallers weg die na een mooie individuele actie de spanning terugbracht en de 2-1 scoorde. Na de goal van ons kreeg Loosdrecht weer goede mogelijkheden om de voorsprong te vergroten, maar onze keeper voorkwam dat met uitstekende reddingen.

De tweede helft kwamen we wat feller uit de startblokken en gingen meer duels winnen wat resulteerde in meer balbezit. Een prima bal vanaf het middenveld stuurde onze spits weg die naar de rechterkant was uitgeweken alleen op de keeper af ging en met een schot in de korte hoek de gelijkmaker liet aantekenen: 2-2. De wedstrijd lag volledig open. Loosdrecht trok het spel weer naar zich toe zocht goed de combinatie waar wij geen antwoord op hadden. Een aanval over hun linkerkant bracht hun spits in stelling die met een hard schot 3-2 binnenschoot. Daarna knakte er wat bij ons en werden de afstanden te groot en konden we het niet meer belopen. Loosdrecht liep uit naar 5-2. Zo gingen wij twee keer in twee weken tijd met legen handen terug van Loosdrecht naar Breukelen.