Maarssen E3 een maatje te groot voor E2

maarssen
e2
Na een gelijkspel tegen Maarssen E2, winst tegen Zwaluwen Utrecht E4 stond nu de competitiewedstrijd tegen Maarssen E3 op het programma. Gezien de uitslagen van vorige week wisten we dat het een zware opgave zou worden om hier punten mee te nemen.

Onze jongens gingen veelbelovend van start en vochten voor elke bal. Vanaf het begin werden ze onder druk gezet en af en toe wisten ze via een counter eruit te komen. Het was dan ook niet verwonderlijk dat halverwege de eerste helft een 3-0 stand voor Maarssen op het scorebord stond. Naast de vechtlust van onze jongens was de keeper een goede sluitpost en wist menig bal van de doellijn te halen.

FC Breukelen liet de kopjes niet hangen, maar bleef als team vechten voor elke bal.  Vlak voor rust leverde dat een vrije trap op net buiten het strafschopgebied. Deze werd met precisie neergelegd op het hoofd van een speler van FC Breukelen die hem mooi achter de keeper neerlegde: 3-1. Vlak voor rust bouwde Maarssen zijn voorsprong nog uit en zette de ruststand op 4-1 .

Na rust was hetzelfde beeld als voor rust en profiteerde Maarssen van de kansen die het kreeg. Maarssen breidde de voorsprong uit naar 10-1. Af en toe kreeg FC Breukelen een kans, maar deze wisten ze helaas niet te verzilveren. Vlak voor tijd was er nog een mooi opgezette aanval die over verschillende schijven tot een grote kans voor FC Breukelen leidde, maar helaas belandde deze bal net over het doel.

Onze jongens hadden gevochten als leeuwen, maar helaas leverde dit vandaag geen resultaat op. Wel hadden ze laten zien dat ze één team waren en vochten van het begin tot het eind. Dit is een mooi vooruitzicht voor de rest van het seizoen.