F1 wint tweede helft en penalty's van PVCV

pvcv
f1
Vanmorgen hadden we een luxe vertrektijd van 09.00 uur voor de tweede competitiewedstrijd tegen PVCV. Met uiteindelijk een complete selectie werd er afgereisd naar Vleuten. Geen onbekende tegenstander omdat we ze vorig seizoen ook al hadden getroffen.

Met een heerlijk temperatuurtje, altijd lekker voor onze aanhang, werd er gestart. Al rap werd er in korte tijd drie keer gescoord door de thuisploeg. Onze jongens werden aardig overrompeld. Voor er tegenstand geboden kon worden en de organisatie enigszins terug was, scoorde PVCV nog twee keer. Rogier deed zijn uiterste best maar met twee of drie man vrij voor zijn goal konden niet alle schoten geweerd worden. De ruststand was uiteindelijk 6-0.

Na de limobreak en een gezamenlijke yell werd aan de tweede helft begonnen. Jonathan in de goal. Al rap was te merken dat er een ander FC Breukelen stond. Dit verraste ook de PVCV’ers. Overspelen en een goede inzet waren de ingrediënten voor beter spel door onze jongens. Het was Dano die net vanuit de wissel in het veld kwam en de ‘openingsscore’ voor zijn rekening nam, 6-1. In korte tijd scoorden ook Levi en Presley. De derde goal was uit het boekje: onderscheppen, uitspelen, kijken, overspelen en in de kruising knallen. Prachtig om te zien.

Een mooie combinatie waarbij er ook goed werd samen gespeeld op het  iddenveld door Finn, Deylano en Rogier. Vanuit de achterhoede werd goed tegenstand geboden en menige aanval door Bjorn en Jip gekeerd. PVCV wist nog wel tweemaal doel te treffen, waarvan één in de kluts. Met een laatste goal van Levi werd de eindstand 9-4. Volgens de nabeschouwing van de filosoof: de eerste helft verloren, de tweede gewonnen en de penalty’s gewonnen, uiteindelijk 2-1 voor ‘ons’.