C1 makkelijk naar winst in Hoofddorp

hoofddorp
c1
Met frisse moed vertrokken de jongens van de C1 naar Hoofddorp, immers de vorige wedstrijd was met 10-0 gewonnen. De tegenstander, Hoofddorp C5, werd direct na de aftrap onder druk gezet en de eerste kansen waren voor FC Breukelen. Het was Jacko die de score opende met een mooie boogbal over de keeper heen: 0-1.

De jongens uit Breukelen bleven de aanval opzoeken en het was Jordy G. die met zijn hoofd de bal in het net wist te koppen: 0-2. Hoofddorp werd op eigen helft geheel vastgezet en dit resulteerde in twee doelpunten van Jordy H.: 0-4. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft was een stuk rommeliger dan de eerste en het spel golfde meer op en neer. Het was weer onze C1 die wist te scoren door een mooie goal van Jayson: 0-5 en even later maakte Jacko met een mooie solo zijn tweede doelpunt: 0-6. Dit was ook de eindstand. Volgende week staat om 12.30 uur thuis de kraker tegen Argon C2 op het programma.