Mooie aftrap E5

e5
desto
Voorafgaand aan het eerste fluitsignaal van deze nieuwe competitie was de spanning voelbaar bij de mannen van de E5. Ze hadden de afgelopen week lekker getraind en zin in de wedstrijd. Een tikkie zenuwachtig draafden ze zaterdag rond.

Toen er ook nog eerst foto’s voor de voetbalplaatjesactie moesten worden geschoten, steeg de spanning helemaal. Maar na de aftrap tegen Desto E12 werd het jeugdig enthousiasme algauw omgezet in aantrekkelijk aanvallend voetbal. De lol spatte er vanaf.

De teams verschilden in het begin niet veel en er waren kansen over en weer.  Maar toen begon het motortje van de E5 te draaien. Thieu kapte en draaide zoals een spits dat kan en brak de ban. En als er één schaap over dam is, dan volgen er meer! Nick, Bouke, Tristan, Noah, Tieme, Tim en Tobias maakten er een mooi schouwspel van. Met als opvallend puntje de score van keeper Tim die uit een vrije trap de bal tegen de touwen krulde.

De einduitslag 7-3 was een terechte. De trainers/coaches Armando en Pascal kunnen tevreden zijn over hun manschappen. Net als de ouders langs de kant trouwens. Een mooi begin van een mooi seizoen. Wordt vervolgd.